چاپ و انتشار کتاب بیماری کرونا ویروس - COVID-19
کتاب بیماری کرونا ویروس COVID-19 با همکاری 200 دانشمند از سراسر دنیا با هدایت دکتر نیما رضایی چاپ شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران، کتاب بیماری کرونا ویروس - COVID-19 با همکاری 200 دانشمند از سراسر دنیا با هدایت دکتر نیما رضایی به تحریر در آمده است. ایشان در حال حاضر استاد تمام ایمونولوژی و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات نقص ایمنی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.
کتاب توسط انتشارات Springer Nature Switzerland AG در چاپ شده است و هم اکنون از طریق سایت های معتبری همچون Amazon و Springer با قیمت 160 یورو در دسترس علاقمندان است.
در تدوین این کتاب آقای دکتر حسن وطن دوست، مدیر گروه سموم و آلاینده های محیطی پژوهشکده محیط زیست نیز مشارکت داشته اند.
نویسنده کتاب در خلاصه آن گفته است:
بیماری همه گیر ویروس کرونا 2019 (COVID-19) نگرانی قابل توجهی در سراسر جهان داشته است. همه گیری نشان داده است که مسائل بهداشت عمومی صرفاً یک نگرانی بهداشتی نیستند بلکه کل جامعه را تحت تأثیر قرار می دهند. در این فصل ، ما به اهمیت گردهم آوردن دانشمندان جهان برای یافتن راه حل های مناسب برای کنترل و مدیریت بیماری همه گیر COVID-19 می پردازیم. همکاری میان رشته ای ، از طریق روش های مدرن علمی ، می تواند به کنترل پیامدهای همه گیری و جلوگیری از تکرار همه گیری های آینده کمک کند.
در مقدمه کتاب آمده است:
در دسامبر سال 2019 ، جهان شاهد وقوع ویروس کرونا برای بشریت بود. این بیماری به سرعت گسترش یافت و در سطح جهانی به عنوان یک بیماری همه گیر شناخته شد و هم جامعه و هم سیستم مراقبت های بهداشتی را تحت تأثیر قرار داد ، هم افراد مسن و هم گروه های جوان و هم مردان و هم زنان. این یک چالش جهانی بود که بلافاصله باعث افزایش تحقیقات علمی شد.
کتاب بیماری کرونا ویروس - COVID-19 در روزهای ابتدایی همه گیری به تصویر کشیده شد ، اما توسط بیش از 200 دانشمند و کلینیک به روز شد تا بسیاری از جنبه های این بیماری همه گیر عفونی جدید ،
- ویژگی ها ، محیط زیست و تکامل ویروس های کرونا
- اپیدمیولوژی ، ژنتیک و پاتوژنز (پاسخ های ایمنی و استرس اکسیداتیو) بیماری
- تشخیص ، پیش آگهی و تظاهرات بالینی بیماری در کودکان ، سالمندان ، زنان باردار و نوزادان
- چالش های بیماری همزمان با عفونت های گرمسیری ، بیماری های قلبی عروقی ، فشار خون بالا و سرطان و در زمینه دندانپزشکی ، خون شناسی ، چشم پزشکی و داروسازی
- انتقال ، پیشگیری و درمان های بالقوه ، از پشتیبانی از ونتیلاتور حمایتی و درمان تغذیه گرفته تا درمان های مبتنی بر ویروس و میزبان ، درمان های مبتنی بر ایمنی ، مدولاسیون فوتوبی ، درمان فوتودینامیکی ضد ویروسی و واکسن ها
- عواقب ناشی از آن بر زندگی اجتماعی ، بهداشت روان ، آموزش ، صنعت گردشگری و اقتصاد
- رویکردهای چند حالته برای حل مسئله با روش های بیوانفورماتیک ، نوآوری و نبوغ ، جهانی سازی ، شبکه های اجتماعی و علمی ، رویکردهای میان رشته ای و ادغام هنر.
در حال نزدیک شدن به دسامبر 2020 و حضور COVID-19 هستیم و ما می خواهیم آن را COVID (بدون 19) بنامیم.
ارسال نظر