03 دی 1403
EN
logo

پژوهشکده محیط زیست

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1397/03/07 - 13:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درج نتایج یکی از طرح های تحقیقاتی منتشر شده در کتاب«ویروس زیکا»

طرح "مناطق دارای خطر بالقوه آئدس آلبیپیکتوس ( Aedes albopictus ) در جنوب شرقی ایران به یافته های اخیر محققین مختلف دنیا به تفصیل اشاره کرده است.

در این کتاب "ویروس زیکا" که در آوریل 2018 منتشر شده است، ضمن درج کامل نتایج یکی از طرح های تحقیقاتی با وابستگی گروه سموم محیطی و آفت کش ها با عنوان "مناطق دارای خطر بالقوه آئدس آلبیپیکتوس ( Aedes albopictus ) در جنوب شرقی ایران: ناقل تب دنگی، زیکا و چیکونگونیا به یافته های اخیر محققین مختلف دنیا به تفصیل اشاره شده است.

در مقدمه این کتاب آمده است:

تعداد قابل توجهی از تهدیدات بیماری عفونی ویروسی که از ابتدای قرن بیست و یکم شکل گرفته اند، نشان دهنده نیاز به واکنش جهانی و هماهنگ برای مبارزه صحیح و کارآمد علیه آنها است. سندرم حاد تنفسی (2003)، آنفولانزای مرغی در انسان (2005)، آنفلوآنزای پاندمیA(H1N1)، کروناویروس سندرم تنفسی خاورمیانه(MERS-CoV) (2012 به بعد) و بیماری ویروس ابولا (2014-2015) برخی از مهمترین نمونه ها تهدید در حال ظهور و ویرانگر بوده اند.

 ویروس زیکا، آربوویروسی بود که منجر به بروز بیش از 000/500 مورد مشکوک را در آمریکا در سال 2016 شد و فرایندهای قابل توجه اجتماعی و پزشکی به دلیل شواهدی مبنی بر ارتباط بین ویروس زیکا و چندین آسیب مادرزادی مانند میکروسفالی انجام شد و همچنین به دلیل ارتباط آن با اختلالات عصبی مانند سندرم گیلن باره (Guillain Barre) در بزرگسالان  روز به روز بر اهمیت تحقیق بر آن افزوده شد. در چارچوب این پاسخ جهانی هدف از این موضوع تحقیق، ارائه اطلاعات به روز شده و تحقیقات جدید در مورد راهبردهای کنترل، شامل داده های ویروس شناسی، حشره شناسی و اپیدمیولوژیکی است تا به سه گانه اصلی قهرمانان انتقال دست یابند (ویروس، پشه ها و انسان ها).

 



 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 272332
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه