تهیه کتاب راهنمای بازرسی تولیدکنندگان، وارد کنندگان، توزیع کنندگان و فروشگاه های آفت کش ها
تهیه کتاب راهنمای بازرسی تولیدکنندگان، وارد کنندگان، توزیع کنندگان و فروشگاه های آفت کش ها
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران، کنترل مناسب و به موقع آفات و حفظ سلامت و امنیت غذایی جامعه مستلزم پایداری مداوم زنجیره تدارک و عرضه آفتکش های با کیفیت مطلوب بوده و خواهد بود. بدیهی است رعایت اصول و ضوابط فنی، در مراحل مختلف تدارک و عرضه، و نظارت کارآمد و موثر بر هریک از حلقه های زنجیره تدارک و عرضه آفتکش ها ( تولیدکنندگان، واردکنندگان، توزیع کنندگان و فروشگاههای آفتکش ها ) منطبق با دستورالعمل های ملی و بین المللی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، این کتاب ترجمه ی نشریه مشترک سازمان جهانی بهداشت (WHO)و سازمان خواروبارکشاورزی ملل متحد(FAO) است، که می تواند در راستای تحقق این مهم مورد استفاده ناظرین و بازرسین بخش های دولتی همچون وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و بخش های غیر دولتی نظیر سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و.... قرار گرفته تا در مسیر تامین بهینه آفتکش های مناسب گامهای موثری برداشته شود.
ارسال نظر