25 آبان 1403
EN
logo

پژوهشکده محیط زیست

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1402/10/18 - 08:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آکریلامید

غذا و دود سیگار اصلی ترین مسیر مواجهه افراد با آکریلامید است.

هنگامی که مواد غذایی خاصی در درجه حرارت بالا پخته می شوند، قندهای آن از قبیل گلوکز و فروکتوز می توانند با آمینواسید آزاد واکنش داده و آکریلامید تولید شود.

برای دریافت بروشور مربوط به اوتیسم اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : آموزش,مطالب آموزشی
  • کد خبر : 256183
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه